Fijn als je wilt reageren!

Fijn als je een bericht wilt achterlaten !

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.-----------------------------------------
16 berichten.
Wilma Koolstra schreef op 05/01/2021 om 16:51
Lieve Suzanne, In deze tijd van niet zelf mogen meezingen, is het een cadeau om naar jouw mooie stem te kunnen luisteren. De helende klanken van muziek...Dank voor het delen via Vimeo.
Jan Linssen schreef op 03/11/2020 om 09:52
Lieve Suzanne, Jouw mooie berichten lezen, samen met jou zingen... de tijd verdwijnt. Delen en herkennen, thuiskomen en genieten! Dankbaar en trots om samen ons hart naar buiten te brengen in klank en zang. Een geschenk in mijn leven...!
Olga Korunka schreef op 25/11/2019 om 21:18
Lieve Suzanne, wat een prachtige uitnodigende website....ik ga me verdiepen ...
Christel schreef op 29/09/2017 om 08:52
Lieve Suzanne, wat een cadeau is het iedere keer weer om op vrijdagavond bij jou te komen zingen. Ontroering, vreugde, verdriet, opwinding, liefde; het wordt allemaal geraakt. En belangrijker: het mag en kan er allemaal zijn. Jouw mooie pianospel, wonderschone zangstem en de samenzang zorgen voor een hemelse ervaring; alsof een engeltje mijn hart heeft aangeraakt. Opgetild en met een blij hart ga ik naar huis. Dank, dank, dank...
dirk schreef op 18/09/2017 om 11:42
vrijdagavond heerlijk gezongen in een warme omgeving. Voor mij brengt het lucht in mijn hoofd en energie in mijn hart
Ingrid schreef op 17/09/2017 om 12:44
Lieve Suzanne, Op jouw zangavonden kan ik heerlijk zingen zonder nadenken, en door de herhaling steeds wat dieper verbonden raken met mijzelf. Ondertussen geniet ik van jouw mooie stem en prachtige klanken van de vleugel. Ook heb ik waardering voor details als het mooie boeket bloemen en de kaarsen. Helemaal vanzelf wordt mijn onderstroom gevuld met de helende en verheffende woorden van de mantra’s, die in de week daarna telkens weer in mijn aandacht verschijnen. Ik zal graag deel blijven nemen!
Linda Kant schreef op 16/09/2017 om 12:33
Lieve Suzanne, dank je wel voor de prachtige zangavond gisteravond! Jouw stem is zo mooi, helder en ontroerde mijn hart samen met je mooie pianospel. Wat een fijne mantra's en liedjes had je voor ons samengesteld. Het zingen ervan, samen met de anderen bracht me in een groot liefdesveld. _/\_
Mieke Den Oude schreef op 14/11/2016 om 10:43
Lieve Suzanne, gisteren, tijdens de ochtend Stembevrijding, werd mijn gevoel totaal vloeibaar en stroomde naar buiten met mijn stem, op de klanken van jouw pianospel. Wonderbaarlijk, intrigerend en wonderschoon... ik ben nog steeds onder de indruk. Liefs, Mieke.
Noor Verheul schreef op 21/03/2016 om 14:32
Dierbare Suzanne Wat heb je een heldere website gekregen. Ik liep nog wat achter. Lieve groet van Noor
Cor Uppelschoten schreef op 05/02/2015 om 10:08
Dag Suzanne, Wat leuk om je (weer) te ontmoeten via de website. Ik kwam op jouw site, omdat ik op zoek was naar extra informatie over het lied \"Ken je mij?\" van Trijntje Oosterhuis. Een prachtig lied met als tekst een gedicht van haar vader en heel mooi gecomponeerd door Stijn van der Loo. De tekst heeft me ontroerd (daarin ben ik niet de enige) en de muziek doet daarbij nog een extra duit in het zakje. Komt misschien wel, omdat ik altijd tussen de kinderen heb gewerkt. \'t Is maar net met welke ogen je naar mensen wil kijken... Jij bent met wezenlijke dingen bezig, werkend vanuit het hart. Heel veel succes met je mooie werk.
floor schreef op 02/09/2013 om 08:01
Lieve Suzanne, Wat leuk dat je voor jezelf bent begonnen. Zowel individuele sessies als groepssessies met een combinatie van zang, persoonlijke ontwikkeling en liefde voor de natuur.. Gestart bij de centaur (& vast al eerder!!) & toen steeds verder uitgewerkt. Mooi resultaat! Inspirerend! Ik wens je veel plezier met je eigen onderneming & daarnaast met je gezin natuurlijk! Wie weet kruisen onze wegen elkaar nog eens! Hartelijke groeten, Floor (vd centaur)
Els Steggerda-Keijzer schreef op 23/01/2012 om 11:13
Lieve Suzanne Wat ziet dat er mooi uit die website van jou. Ik heb heel veel zin in de workshop in februari dat had ik al maar na het lezen van je website nog meer.
Marlies schreef op 22/01/2012 om 10:54
Lieve Suzanne, Wat een prachtige onderneming ben je gestart ! Heel veel succes en ik ben reuze benieuwd naar de workshop !
Amy Bosters schreef op 12/01/2012 om 09:18
prachtige website. Uit ervaring weet ik dat een cursus stembevrijding met jou meer dan alleen de stem bevrijdt. Een aanrader voor velen
Paul Snoek schreef op 10/01/2012 om 07:46
Lieve Suus, Wat een prachtig beeld en verhaal, precies zoals ik je ken! Ik hoop dat velen de weg zullen vinden naar jou en deze plek: ze starten daar niet alleen een muzikale trip door de ziel, maar ontmoeten ook warmte en begrip en een heel lief mens. Liefs en tot gauw, Paul
Rob Krot schreef op 09/01/2012 om 20:43
Gefeliciteerd Suzanne! A small step for man but a giant step for singers......

—————