Met Hart en Ziel Zingen

Verlang je naar een avond echt voor jezelf, waarin je je mee laat nemen in samenzang, zonder je best te hoeven doen? In de sfeervolle kapel Velthuijsenlaan in Laren kun je op een vrijdagavond heerlijk komen zingen! Soms uitbundig, dan weer ingetogen.

We zingen Mantra’s en ‘kracht’-liederen uit allerlei culturen en spirituele tradities. Eenvoudige melodieën met korte teksten die je door de herhaling ervan gemakkelijk mee kunt zingen. De liedjes en de stilte ertussen in brengen je dieper naar binnen, waar je liefde, hoop, vertrouwen en vrede kunt ervaren. Met Hart en Ziel zingen!

Je bent welkom, met jouw stem, precies zoals deze is.


Een ervaring:

“Er mogen zijn, voelen, horen en zingen wat er te voelen valt en dat je door te zingen geeft en deelt en dat je door anderen te horen zingen en door met anderen te zingen voelen kan dat je ontvangen mag. De avond was vol licht, warmte en schoonheid.” (Esther)


Praktisch:
Op de vrijdagavond (elke maand, geen vaste dag)

19.15 uur: inloop, tijd voor een kopje thee.
19.30 uur: start zingen, de deuren gaan dicht.
21.00 uur: afsluiting

Per keer: € 15.00, graag gepast en contant te betalen bij binnenkomst. Het is ook mogelijk van tevoren per Tikkie te betalen. Als je dat wilt, geef dat dan graag aan bij je aanmelding.

Meld je van tevoren alsjeblieft aan door een email te sturen naar info@liedvanjouwleven.nl

Komende data:
Zie onder Agenda in de rechterkolom hiernaast.

Locatie:
Kapel Velthuijsenlaan
Velthuijsenlaan 17
1251 KK Laren