Over mij

Als de zon weer stralend opkomt
boven puin en pluimen rook
en een bloem bloeit in een zwartgeblakerd perk,
waarom zou ik dan niet zingen?

Wie ik ben:
Muziek en zingen zijn mijn eerste taal, de taal van mijn hart. Schrijven zou ik mijn tweede taal noemen. Zoeken naar schoonheid, waarheid en liefde is mij eigen. Het pad van mijn leven ervaar ik als een intense leerweg door diepe vreugde en diep verdriet heen. Het is mijn missie om het wonder, de liefde en de schoonheid te zien van wat écht en wáár is en daar iets van door te geven. De intense ervaring van persoonlijk verlies en rouw heeft deze missie verdiept en aangescherpt. Ik ben graag van betekenis met mijn gevoeligheid en levendigheid en wil graag geven van wat ik te geven heb.

Vanaf jonge leeftijd ben ik actief als zangeres en liedjesschrijfster. Desondanks waardeerde ik mijn eigen zingen altijd maar matig en belemmerde dat me om alles te geven. Stembevrijding heeft mijn eigen zingen verrijkt met meer eigenheid en ruimte en met de durf om dit te laten horen en zien aan anderen.

In wat ik aanbied komen mijn liefde voor (samen) zingen, mijn persoonlijke leerweg en mijn missie om Licht door te geven, samen.  Er is geen algemeen profiel waaraan je elke Stembevrijder herkent. Ik ben het, met mijn unieke eigenschappen, mijn beperkingen en mijn overvloed.