Workshop-serie: De klank van het nieuwe….

Het einde van het jaar 2012 komt eraan. De donkere dagen worden opgelicht met de saamhorigheid van de feestdagen. Rond de jaarwisseling worden voornemens en plannen gemaakt. We zien verlangend uit naar het nieuwe jaar, waarin deze tot uitvoer kunnen komen. En dan ….

In het begin van een nieuw jaar valt het stil. De natuur is in afwachting. Een leegte is voelbaar. Na de feestdagen lijkt de winter eindeloos te duren. Waar is het enthousiasme dat ik voelde toen ik plannen maakte? Hoe houd ik mijn verlangen levend in de weerbarstigheid van het dagelijks leven?

De ‘leegte’ van de eerste maanden van het jaar nodigt uit tot een bewuste toonzetting. Hoe geef ik mijn 2013 vorm? Waar verlang ik wezenlijk naar? Waar hoop ik op? Waar heb ik moed voor nodig?

Gisteren mijmerde ik over de inhoud van mijn geplande workshop op 12 januari. Gaandeweg werd steeds duidelijker: één ochtend is te kort voor dit thema. Plotseling wist ik: het wordt een serie van drie ochtenden! Zodat er tijd is om met elkaar op weg te gaan.

Lied van jouw leven biedt daarom aan het begin van 2013 een serie van drie workshops om onze verlangens, onze hoop en onze moed al zingende te verkennen.

Via beweging, samen zingen, met onze eigen stem uitdrukken wat in ons leeft, gaan we in deze drie ochtenden op weg naar het nieuwe.

We zetten de toon voor het jaar door het nieuwe te verwelkomen en ruimte te maken voor wie we wezenlijk zijn. Dat waar wij op wachten, wacht misschien nog wel meer op ons……Welkom!

In de agenda vind je de data en de overige praktische informatie.