‘Zingen met hart en ziel’-avonden op komst

Dit is een prille vooraankondiging van een nieuw initiatief!

Na afloop een workshop die ik gisteren mocht geven, waarin we veel mantra’s en krachtliederen gezongen hadden, vroegen enthousiaste deelnemers of ik ‘zoiets’ maandelijks op een avond zou willen aanbieden. Ik liep al een tijdje met dezelfde gedachte. Een soort ‘Magische Lied’, maar dan voor volwassenen. Een meditatieve zangavond om je ziel te voeden in verbinding met elkaar. Het appèl van de mensen geeft me het laatste zetje. Ik ben er blij mee dit te kunnen gaan aanbieden!

We gaan mantra’s zingen en liedjes zingen uit diverse culturele en spirituele tradities, met korte teksten op eenvoudige melodieën die steeds herhaald worden. Je zingt ze zo mee. De klank en betekenis van deze liedjes brengen je naar binnen, naar je ziel. Je kunt daar vrede, liefde, hoop, saamhorigheid gaan ervaren. Er is ruimte voor stilte, waaruit ieder lied ontstaat en waarin het ook weer opgaat.

Ik kom binnenkort met een eerste datum en een programma. Via de Facebook pagina van Lied van jouw leven kun je makkelijk op de hoogte blijven. Belangstellenden kunnen ook een mailtje sturen naar info@liedvanjouwleven.nl en persoonlijk op de hoogte gehouden worden.

Ik hoop je te ontmoeten!