Workshops ‘De klank van het nieuwe’!

In het begin van een nieuw jaar valt het stil. De natuur is in afwachting. Een leegte is voelbaar. Na de feestdagen lijkt de winter eindeloos te duren. Waar is het enthousiasme dat ik voelde toen ik plannen maakte? Hoe houd ik mijn verlangen levend in de weerbarstigheid van het dagelijks leven?

De ‘leegte’ van de eerste maanden van het jaar nodigt uit tot een bewuste toonzetting. Hoe geef ik mijn 2013 vorm? Waar verlang ik wezenlijk naar? Waar hoop ik op? Waar heb ik moed voor nodig?

Lied van jouw leven biedt daarom aan het begin van 2013 workshops om onze verlangens, onze hoop en onze moed al zingende te verkennen.
Via beweging, samen zingen, met onze eigen stem uitdrukken wat in ons leeft, gaan we in deze ochtenden op weg naar het nieuwe.

Op 9 februari en 9 maart kun je meedoen! Wees welkom!
In de agenda vind je de data en de overige praktische informatie.