‘Met Hart en Ziel zingen’ vanaf mei 2019 in Laren!

       De kapel Velthuijsenlaan in Laren

Ergens gaat een deur dicht en ergens anders gaat weer een nieuwe deur open….

Vanaf november 2015 organiseer ik met liefde ‘Met Hart en Ziel zingen’ in het Koorhuys te Eemnes. Een heerlijke plek om te zingen met alle faciliteiten die nodig zijn. De mogelijkheid om het Koorhuys te huren komt echter helaas met ingang van mei te vervallen. We moeten dus binnenkort naar een andere locatie uitwijken met onze zangbijeenkomsten.

Ik heb een andere fijne plek gevonden!

Bovenstaande foto’s geven een indruk van de sfeervolle, intieme kapel van de Vrijzinnige geloofsgemeenschap, aan de Velthuijsenlaan 17 in Laren. In 1917 is dit gebouw als muziek-atelier/concertzaaltje opgetrokken door het echtpaar Mossel, destijds beroemde musici. Later kwam dit monumentje in bezit van de Vrijzinnige Vereniging. De voormalige concertzaal, later dus kerkzaal, wordt nu voor allerlei passende activiteiten verhuurd.

Er is een mooie vleugel, een keukentje om thee te maken, een rolstoel-toegankelijk toilet, een (vergader)zaaltje, waar we thee kunnen drinken, en een royale tuin die allerlei mogelijkheden biedt. Parkeren kan probleemloos langs de hele Velthuijsenlaan.

Ondanks deze weelde kan de prijs van €10 voor onze zangavonden gelukkig ongewijzigd blijven (ja, zelfs in Laren!).

Voor mij was het met deze plek een beetje liefde op het eerste gezicht. Ik hoop dat mijn medezangers net zo enthousiast worden als ik ben.

Kom op 10 mei samen met mij de kapel zingend inwijden!

Maar eerst zingen we nog twee keer in ons fijne, vertrouwde Koorhuys, op 15 maart en 12 april.

Welkom!